Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Alcoolul folosit în procesul de producție provine din fermentarea trestiei de zahăr cultivat chiar în Fiji. După cum indică tipologia sa, romul este distilat într-un sistem de coloane de distilare continuă, ceea ce duce la un produs complex cu mai multe straturi de aromă. Distilatele sunt amestecate apoi cu apă de înaltă calitate din substraturile vulcanice ale căror izvoare au o rată anuală mare de reînnoire din cauza precipitațiilor abundente ale insulei. În urma procesului de maturare în butoaie de stejar american, romul Marama se realizează prin amestecarea proporțiilor potrivite de diferite sortimente care au îmbătrânit între 3 și 5 ani, pentru a atinge profilul organoleptic dorit. În timpul procesului de producție, se adaugă de asemenea extracte din plante și fructe exotice care sunt caracteristice și native ale insulei Fiji, pentru a da romului notele sale unice de condimente, vanilie și citrice. Excelent în cocktailuri, superb dacă e servit ca atare, cu gheață.
TIP | AROMAT |
---|---|
Volum alcool | 40% |