Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Plecand de la nevoia omului modern de a gasi repere de constiinta si spiritualitate in mitologia traditionala, am creat MAIASTRU, o gama de vinuri solare, vinificate intr-un stil proaspat si atragator.
Maiastra, pasarea ilustrata pe etichetele acestei game de vinuri, este inzestrata, in legendele populare romanesti, cu forte magice inepuizabile. Ea exprima esenta zborului, simbolizand ascensiunea catre spiritualitate si transcendenta, tendinta catre ideal, catre inaltare.
In Romania aproape ca e greu sa nu faci un Merlot bun. Este, destul de probabil, soiul international care s-a adaptat cel mai bine la conditiile de aici. Cel de la Oprisor este un vin intens, aproape carnos, cu arome intense de fructe rosii de padure, cu senzatii dulcegi si un postgust prelung si prietenos, din care razbat note de migdale si ierburi uscate. Totul se aseaza intr-un echilibru perfect, cu rotunjumi expresive si tanini fine, bine integrati. Se bea cu pofta, dar mai ales se bea oricand, pentru ca are o vioiciune care-l fereste de senzatia de obositor a vinurilor rosii grele.
Asocieri culinare: carne de vita, oaie, vanat cu nivel meniu si ridicat de condimente;,deseturi pe baza de ciocolata, branza sau care au in compozitie fructe de padure.
Temperatura de servire: 18-20 grade Celsius.
Maiastra, pasarea ilustrata pe etichetele acestei game de vinuri, este inzestrata, in legendele populare romanesti, cu forte magice inepuizabile. Ea exprima esenta zborului, simbolizand ascensiunea catre spiritualitate si transcendenta, tendinta catre ideal, catre inaltare.
In Romania aproape ca e greu sa nu faci un Merlot bun. Este, destul de probabil, soiul international care s-a adaptat cel mai bine la conditiile de aici. Cel de la Oprisor este un vin intens, aproape carnos, cu arome intense de fructe rosii de padure, cu senzatii dulcegi si un postgust prelung si prietenos, din care razbat note de migdale si ierburi uscate. Totul se aseaza intr-un echilibru perfect, cu rotunjumi expresive si tanini fine, bine integrati. Se bea cu pofta, dar mai ales se bea oricand, pentru ca are o vioiciune care-l fereste de senzatia de obositor a vinurilor rosii grele.
Asocieri culinare: carne de vita, oaie, vanat cu nivel meniu si ridicat de condimente;,deseturi pe baza de ciocolata, branza sau care au in compozitie fructe de padure.
Temperatura de servire: 18-20 grade Celsius.
Producator | CRAMA OPRISOR |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.50% |
Podgorie | GOLUL (PLAIURILE) DRANCEI |
Regiune viticola | DEALURILE OLTENIEI SI MUNTENIEI |