Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Plecand de la nevoia omului modern de a gasi repere de constiinta si spiritualitate in mitologia traditionala, am creat MAIASTRU, o gama de vinuri solare, vinificate intr-un stil proaspat si atragator.
Maiastra, pasarea ilustrata pe etichetele acestei game de vinuri, este inzestrata, in legendele populare romanesti, cu forte magice inepuizabile. Ea exprima esenta zborului, simbolizand ascensiunea catre spiritualitate si transcendenta, tendinta catre ideal, catre inaltare.
Ca soi, Feteasca Neagra a trecut prin multe atitudini si interpretari in vremea cand toata lumea insista ca ar trebui urcata la rangul de reprezentant al vinului romanesc. Feteasca Neagra din Oprisor se deosebeste de altele prin complexitate si finete. Are o textura matasoasa, o curgere seducatoare, este prietenos, vorbaret, dar nu obositor. Isi incepe discursul cu note distincte de visine, care se imbina aproape imediat cu nuante placute de scortisoara, cuisoare, rozmarin si condimente orientale, pentru a termina cu senzatii de prune afumate si visine supracoapte, completate de tanini fini, ce amintesc de pudra de cacao.
Asocieri culinare: fripturi usor condimentate din carne rosie, vanat.
Temperatura de servire: 16-18°C.
Maiastra, pasarea ilustrata pe etichetele acestei game de vinuri, este inzestrata, in legendele populare romanesti, cu forte magice inepuizabile. Ea exprima esenta zborului, simbolizand ascensiunea catre spiritualitate si transcendenta, tendinta catre ideal, catre inaltare.
Ca soi, Feteasca Neagra a trecut prin multe atitudini si interpretari in vremea cand toata lumea insista ca ar trebui urcata la rangul de reprezentant al vinului romanesc. Feteasca Neagra din Oprisor se deosebeste de altele prin complexitate si finete. Are o textura matasoasa, o curgere seducatoare, este prietenos, vorbaret, dar nu obositor. Isi incepe discursul cu note distincte de visine, care se imbina aproape imediat cu nuante placute de scortisoara, cuisoare, rozmarin si condimente orientale, pentru a termina cu senzatii de prune afumate si visine supracoapte, completate de tanini fini, ce amintesc de pudra de cacao.
Asocieri culinare: fripturi usor condimentate din carne rosie, vanat.
Temperatura de servire: 16-18°C.
Producator | CRAMA OPRISOR |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.00% |
Podgorie | GOLUL (PLAIURILE) DRANCEI |
Regiune viticola | DEALURILE OLTENIEI SI MUNTENIEI |