Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Louis Eschenauer Bordeaux Rouge
Denumire: AOC Bordeaux Rouge
Soi struguri: Un amestec de Merlot, Cabernet Sauvignon si Cabernet Franc.
Origine: Podgorie din Bordeaux, situata in centrul l'Entre Deux Mers, intre Dordogne si Garonne ( sud vestul Frantei).
Vinificare: Strugurii sunt recoltati la maturitate. Strgurii sunt curatati de pe ciorchine si fermentati in cuve, la temperaturi controlate. Macerarea dureaza 10-14 zile.
Sol: Calcaros-argilos.
Caracteristici senzoriale
Culoare: Rosu rubiniu intens.
Buchet: Fin si elegant, cu note de fructe si mirodenii.
Gust: Vin armonois cu taninuri catifelate.
Recomandari: Perfect alaturi de preparate din carne rosie la gratar sau cu sosuri, cu branzeturi.
Temperatura de servire: 16-18 grade Celsius.
Continut de alcool: 12%
Potential de crama: 2-5 ani ( 1 an pentru Bag in Box)
Total de aciditate: 4,8 g/l
Denumire: AOC Bordeaux Rouge
Soi struguri: Un amestec de Merlot, Cabernet Sauvignon si Cabernet Franc.
Origine: Podgorie din Bordeaux, situata in centrul l'Entre Deux Mers, intre Dordogne si Garonne ( sud vestul Frantei).
Vinificare: Strugurii sunt recoltati la maturitate. Strgurii sunt curatati de pe ciorchine si fermentati in cuve, la temperaturi controlate. Macerarea dureaza 10-14 zile.
Sol: Calcaros-argilos.
Caracteristici senzoriale
Culoare: Rosu rubiniu intens.
Buchet: Fin si elegant, cu note de fructe si mirodenii.
Gust: Vin armonois cu taninuri catifelate.
Recomandari: Perfect alaturi de preparate din carne rosie la gratar sau cu sosuri, cu branzeturi.
Temperatura de servire: 16-18 grade Celsius.
Continut de alcool: 12%
Potential de crama: 2-5 ani ( 1 an pentru Bag in Box)
Total de aciditate: 4,8 g/l
Producator | BORDEAUX |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | FRANTA |