Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Povestea începe în ”corturi” de uscare, unde strugurii de Muscat, culeși manual și aleși boabă cu boabă, se lasă timp de 4-5 luni întinși pe rogojini de trestie în rânduri suprapuse, bine aerisiți de vântul dinspre vest. În urma acestei uscări și deshidratări lente, se obțin aproximativ 10-20% din cantitatea inițială de must, extrem de bogat în zahăr, care, după o presare delicată, este vinificat și fermentat în baricuri; oprirea fermentării se face prin trecerea în cuve de inox și răcire rapidă pentru a nu pierde aromele.
Un vin galben-auriu, obținut cu mult efort și deosebită grijă, după metoda Schilfweinn. Se deschide cu arome intense de lychee, fructe con
Un vin galben-auriu, obținut cu mult efort și deosebită grijă, după metoda Schilfweinn. Se deschide cu arome intense de lychee, fructe con
Producator | LILIAC |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | DULCE |
Litraj | 0.375L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 11% |
Podgorie | BATOS |
Regiune viticola | LECHINTA |