Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
VIN SPUMANT ROSE SEC KOSHER (CHAMPAGNE BRUT ROSE KOSHER)
ASPECT: Seducator, stralucitor, de o culoare de un roz pal de zmeura cu nuante de somon crud.
MIROS: Intens si proaspat, elegant floral, placut fructat, de capsuni, fragute, cirese si mure.
GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspat si puternic fructat (capsuni, coacaze rosii si mure), are o corpolenta medie si o aciditate ridicata, este de un gust final remanent savuros si lung.
ASOCIERE CULINARA: Spumantele rose, sunt cele mai usor de asociat culinar, pentru ca se preteaza la mai toate preparatele din orice tip de carne, atata timp cat nu sunt foarte iuti, dulci sau de un gust extrem de intens. Datorita elegantei produsului se recomanda asocierea cu preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu homar Maine) si mousse de ciocolata belgiana nu foarte dulce, la desert.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
VIN SPUMANT ROSE SEC KOSHER (CHAMPAGNE BRUT ROSE KOSHER)
ASPECT: Seducator, stralucitor, de o culoare de un roz pal de zmeura cu nuante de somon crud.
MIROS: Intens si proaspat, elegant floral, placut fructat, de capsuni, fragute, cirese si mure.
GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspat si puternic fructat (capsuni, coacaze rosii si mure), are o corpolenta medie si o aciditate ridicata, este de un gust final remanent savuros si lung.
ASOCIERE CULINARA: Spumantele rose, sunt cele mai usor de asociat culinar, pentru ca se preteaza la mai toate preparatele din orice tip de carne, atata timp cat nu sunt foarte iuti, dulci sau de un gust extrem de intens. Datorita elegantei produsului se recomanda asocierea cu preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu homar Maine) si mousse de ciocolata belgiana nu foarte dulce, la desert.
TEMP. DE SERVIRE: 10-12º C (Nu se recomanda decantarea)
Producator | LAURENT PERRIER |
---|---|
Litraj | 1.5L |