Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: TOURS SUR MARNE A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGNE DEMISEC
ASPECT: De o efervescenta eleganta, cu bule mici si fine, stralucitor, de o culoare de un galben pal cu inflexiuni argintii.
MIROS: Foarte proaspat, placut floral, intens de fructe, distinct de mere si pere supracoapte si arome citrice, sustinute de note elegante dde drojdii.
GUST: Este foarte intens, elicat floral si placut fructat (pere si mere coapte, caise si piersici confiate), de o aciditate ridicata, seducator si lejer, de o corpolenta medie si cu o nota de drojdie subtila, de un gust remanent foarte lung, ce lasa o senzatie de dulce.
ASOCIERE CULINARA: Se preteaza ca un excelent aperitiv, de savurat inainte de luarea mesei pentru a avea pofta de mancare, sau impreuna cu amuse bouche pe baza de midii, stridi, carne de peste si fructe de mare, caviar, legume sau mezeluri fine usoare, insotite de sosuri (salasa) dulci acrisoare. Este perfect langa salate exotice, imbogatite cu fructe proaspete (caise, piersici sau ananas insiropat) cu sosuri dulcege, pe baza de pui de balta, picioare de crab oceanic, homar, langoustine sau creveti Tiger gigant. Se poate asocia si cu file de carne rosie, muschiulet de porc sau vita, tinuta in bait cu miere si ierburi aromate, cu garnitura de legume sotate si stafide.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: TOURS SUR MARNE A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGNE DEMISEC
ASPECT: De o efervescenta eleganta, cu bule mici si fine, stralucitor, de o culoare de un galben pal cu inflexiuni argintii.
MIROS: Foarte proaspat, placut floral, intens de fructe, distinct de mere si pere supracoapte si arome citrice, sustinute de note elegante dde drojdii.
GUST: Este foarte intens, elicat floral si placut fructat (pere si mere coapte, caise si piersici confiate), de o aciditate ridicata, seducator si lejer, de o corpolenta medie si cu o nota de drojdie subtila, de un gust remanent foarte lung, ce lasa o senzatie de dulce.
ASOCIERE CULINARA: Se preteaza ca un excelent aperitiv, de savurat inainte de luarea mesei pentru a avea pofta de mancare, sau impreuna cu amuse bouche pe baza de midii, stridi, carne de peste si fructe de mare, caviar, legume sau mezeluri fine usoare, insotite de sosuri (salasa) dulci acrisoare. Este perfect langa salate exotice, imbogatite cu fructe proaspete (caise, piersici sau ananas insiropat) cu sosuri dulcege, pe baza de pui de balta, picioare de crab oceanic, homar, langoustine sau creveti Tiger gigant. Se poate asocia si cu file de carne rosie, muschiulet de porc sau vita, tinuta in bait cu miere si ierburi aromate, cu garnitura de legume sotate si stafide.
TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
Producator | LAURENT PERRIER |
---|---|
Litraj | 0.75L |