Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: TOURS SUR MARNE A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGEN BRUT / SEC.
ASPECT: Stralucitor, vivace si de o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii si cu o prezenta evidenta de dioxid de carbon, de bule mici, elegante.
MIROS: Mirosul este curat, extrem de proaspat, seducator floral (accentuat de soc si tei), intens fructat, distinct de pere Williams, mere verzi si citrice.
GUST: Este foarte intens, floral si extrem de fructat (pere, mere verzi, caise, lamaie si lime), de o aciditate ridicata, usor abordabil si lejer, de o mica corpolenta si cu o nota de drojdie subtila, si de un gust remanent foarte lung ce aminteste de vanilie si gutui.
ASOCIERE CULINARA: Se preteaza ca un excelent aperitiv, de savurat inainte de luarea mesei pentru a avea pofta de mancare, sau impreuna cu amuse bouche pe baza de midii, stridi, carne de peste si fructe de mare, oua de peste, legume sau mezeluri fine usoare (Mortadella, sunca de Praga, parizer).
Este ingredientul perfect pentru mixuri si cocktail-uri pe baza de vin spumant (Classic Champagne Cocktail - 10ml de Cognac, un strop de Angostura Bitter si un cub de zahar, acoperit cu Champagne si servit in pahar fluta), sau langa salate exotice, imbogatite cu fructe proaspete si ierburi aromate, pe baza de pui de balta, picioare de crab oceanic sau creveti Tiger gigant.
TEMP. DE SERVIRE: 5-7º C (Nu se recomanda decantarea)
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: TOURS SUR MARNE A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
VOL. ALC.: 12%
CHAMPAGEN BRUT / SEC.
ASPECT: Stralucitor, vivace si de o culoare de un galben pai cu inflexiuni aurii si cu o prezenta evidenta de dioxid de carbon, de bule mici, elegante.
MIROS: Mirosul este curat, extrem de proaspat, seducator floral (accentuat de soc si tei), intens fructat, distinct de pere Williams, mere verzi si citrice.
GUST: Este foarte intens, floral si extrem de fructat (pere, mere verzi, caise, lamaie si lime), de o aciditate ridicata, usor abordabil si lejer, de o mica corpolenta si cu o nota de drojdie subtila, si de un gust remanent foarte lung ce aminteste de vanilie si gutui.
ASOCIERE CULINARA: Se preteaza ca un excelent aperitiv, de savurat inainte de luarea mesei pentru a avea pofta de mancare, sau impreuna cu amuse bouche pe baza de midii, stridi, carne de peste si fructe de mare, oua de peste, legume sau mezeluri fine usoare (Mortadella, sunca de Praga, parizer).
Este ingredientul perfect pentru mixuri si cocktail-uri pe baza de vin spumant (Classic Champagne Cocktail - 10ml de Cognac, un strop de Angostura Bitter si un cub de zahar, acoperit cu Champagne si servit in pahar fluta), sau langa salate exotice, imbogatite cu fructe proaspete si ierburi aromate, pe baza de pui de balta, picioare de crab oceanic sau creveti Tiger gigant.
TEMP. DE SERVIRE: 5-7º C (Nu se recomanda decantarea)
Producator | LAURENT PERRIER |
---|---|
Litraj | 0.75L |