Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
De un rubiniu – violaceu, intens, vinul ne incanta cu arome ce amintesc de fructele proaspat culese, afine, coacaze negre si rosii. In gust si postgust, notele savuroase de fructe negre sunt completate cu cele de vanilie si condimente. Structura robusta, dar totodata fina este un deosebit suport al aromelor si ii confera vinului lungime si eleganta.
Strugurii de Feteasca Neagra sunt culesi manual si fermentati in vase de inox. Maturarea se face timp de 12 luni in barricuri de stejar frantuzesc.
Asocieri culinare: Se poate asocia cu carne de vita sau vanat la gratar, miel, branzeturi si paste cu sos de rosii.
Strugurii de Feteasca Neagra sunt culesi manual si fermentati in vase de inox. Maturarea se face timp de 12 luni in barricuri de stejar frantuzesc.
Asocieri culinare: Se poate asocia cu carne de vita sau vanat la gratar, miel, branzeturi si paste cu sos de rosii.
Producator | LA MIGDALI |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Soi | FETEASCA NEAGRA |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14% |
Podgorie | DEALU MARE |
Regiune viticola | DEALUL MARE |