Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Un amestec de Cabernet Sauvignon (70%) si Syrah (30%), vinul este obtinut din podgoriile Pays d'Oc din sudul Frantei, regiunea Languedoc-Roussillon. Cultivati pe soluri nisipoase, lutoase, calcaroase si soluri schistous, strugurii se recolteaza la maturitate, apoi sunt zdrobiti si fermentati timp de 6 pana la 12 ore la o temperatura controlata (aproximativ 30 °C) si presati usor. Vinul este maturat in rezervoare din otel inoxidabil pentru a conserva aromele bogate.
Cupaj rosu: Cabernet Sauvignon, Syrah.
Asocieri culinare: carne rosie, carne rece, salate si multe tipuri de branza.
Temperatura servire: 16 - 18 grade Celsius.
Cupaj rosu: Cabernet Sauvignon, Syrah.
Asocieri culinare: carne rosie, carne rece, salate si multe tipuri de branza.
Temperatura servire: 16 - 18 grade Celsius.
Producator | JP CHENET |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | FRANTA |
Volum alcool | 13% |
Podgorie | VIN DE PAYS D`OC |
Regiune viticola | LANGUEDOC-ROUSSILLO |