Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
JACQUELINE DEMISEC
ASPECT: Placut si limpede, seducator, efervescent si sclipitor si de o culoare galben pai cu inflexiuni argintii.
MIROS: Intens de fructe, de caise cofiate, mere si pere verzi, flori de camp.
GUST: Placut si proaspat, foarte fructat de caise supracoapte, confiture de pere, un vin de o aciditate ridicata, corpolenta medie si un gust final remanet savuros si dulce.
ASOCIERE CULINARA
Este de o extrema versatilitate in asocieri culinare. Poate fi servit ca: aperitiv inaintea mesei, cu amuse bouche, antreuri si fel principal, pe baza de carne de pui, curcan, fructe de mare, cu peste sau crustacee insotite de sosuri salsa dulcege pe baza de fructe exotice. Se asociaza extrem de bine cu pui in crusta de ou, susan si miere, tartar sau carpaccio de peste spada garnisit cu fructe de padure sau rosii uscate, biban la cuptor umplut cu lamaie si ananas. Excelnt in asociere cu suc natural de portocale ca Mimosa sau cu piure de piersici albe in Bellini Cocktail.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8 grade Celsius (Nu se recomanda decantarea).
TIP: VIN ALB SPUMANT DEMISEC
PRODUCATOR / PODGORIE: JACQUELINE
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / UGNI BLANC
ASPECT: Placut si limpede, seducator, efervescent si sclipitor si de o culoare galben pai cu inflexiuni argintii.
MIROS: Intens de fructe, de caise cofiate, mere si pere verzi, flori de camp.
GUST: Placut si proaspat, foarte fructat de caise supracoapte, confiture de pere, un vin de o aciditate ridicata, corpolenta medie si un gust final remanet savuros si dulce.
ASOCIERE CULINARA
Este de o extrema versatilitate in asocieri culinare. Poate fi servit ca: aperitiv inaintea mesei, cu amuse bouche, antreuri si fel principal, pe baza de carne de pui, curcan, fructe de mare, cu peste sau crustacee insotite de sosuri salsa dulcege pe baza de fructe exotice. Se asociaza extrem de bine cu pui in crusta de ou, susan si miere, tartar sau carpaccio de peste spada garnisit cu fructe de padure sau rosii uscate, biban la cuptor umplut cu lamaie si ananas. Excelnt in asociere cu suc natural de portocale ca Mimosa sau cu piure de piersici albe in Bellini Cocktail.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 6-8 grade Celsius (Nu se recomanda decantarea).
TIP: VIN ALB SPUMANT DEMISEC
PRODUCATOR / PODGORIE: JACQUELINE
ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
REGIUNE / TARA: BORDEAUX / FRANTA
SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / UGNI BLANC
Producator | JACQUELINE |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | FRANTA |