Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Chardonnayul, vinificat în stil clasic, prezintă o excelentă tipicitate de soi, cu o culoare galben-verzuie strălucitoare și cu arome dominante de fructe albe (pară, măr) continuată prin note intense, plăcute, de citrice și altele, mai temperate, minerale.
Gustul este rotund și echilibrat, cu o tentă fină de unt topit și cu o bună aciditate. Finalul este plăcut, ușor condimentat.
Recomandari culinare: Ca aperitiv, alături de gustări; preparate din pește, fructe de mare sau preparate din carne albă; brânzeturi proaspete sau cremoase.
Temperatura de servire: 8 ° -10 ° C
Gustul este rotund și echilibrat, cu o tentă fină de unt topit și cu o bună aciditate. Finalul este plăcut, ușor condimentat.
Recomandari culinare: Ca aperitiv, alături de gustări; preparate din pește, fructe de mare sau preparate din carne albă; brânzeturi proaspete sau cremoase.
Temperatura de servire: 8 ° -10 ° C
| Producator | LA SALINA |
|---|---|
| Culoare | ALB |
| Gust | SEC |
| Soi | CHARDONNAY |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | ROMANIA |
| Volum alcool | 12.50% |
| Podgorie | DEALURILE TRANSILVANIEI |
| Regiune viticola | DEALURILE TRANSILVANIEI |