Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Un vin rose deschis, stralucitoare, cu aroma discreta, florala (flori de iasomie, portocala). Un gust placut de fructe, bine aromat, intens, cu o persistenta foarte buna si aciditate sustinuta.
Asocieri culinare: vin de vara, de terasa, tipic, exprimare moderna a soiului, nas trandafir deloc ascuns, chiar usor nervos, care se sprijina pe aciditate buna, insoteste preparatele usoare din carne alba, peste, mancaruri cu tendinta aromatica buna, usor condimentate, deserturi romanesti genul poale in brau, placinte cu branza, sarlota cu mere, placinta cu dovleac si alte produse de patiserie cu branza dulce de vaca sau urda de oaie indulcita.
Temperatura de consum: 10 – 12 °C.
Un vin rose deschis, stralucitoare, cu aroma discreta, florala (flori de iasomie, portocala). Un gust placut de fructe, bine aromat, intens, cu o persistenta foarte buna si aciditate sustinuta.
Asocieri culinare: vin de vara, de terasa, tipic, exprimare moderna a soiului, nas trandafir deloc ascuns, chiar usor nervos, care se sprijina pe aciditate buna, insoteste preparatele usoare din carne alba, peste, mancaruri cu tendinta aromatica buna, usor condimentate, deserturi romanesti genul poale in brau, placinte cu branza, sarlota cu mere, placinta cu dovleac si alte produse de patiserie cu branza dulce de vaca sau urda de oaie indulcita.
Temperatura de consum: 10 – 12 °C.
Producator | HERMEZIU |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | DEMIDULCE |
Soi | BUSUIOACA DE BOHOTIN |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.50% |
Regiune viticola | DEALURILE MOLDOVEI |