Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Culoare rosu rubiniu intens stralucitor, aroma intensa si eleganta, caracteristica, dominata de fructe de padure – coacaze si cirese usor mature.
Asocieri culinare: carne rosie in vin sau la cuptor cu mirodenii si vegetale, preparate din miel, sarmale, mezeluri fine si branzeturi afumate sau maturate
Temperatura de servire: 16-18 °C.
Culoare rosu rubiniu intens stralucitor, aroma intensa si eleganta, caracteristica, dominata de fructe de padure – coacaze si cirese usor mature.
Asocieri culinare: carne rosie in vin sau la cuptor cu mirodenii si vegetale, preparate din miel, sarmale, mezeluri fine si branzeturi afumate sau maturate
Temperatura de servire: 16-18 °C.
| Producator | HERMEZIU |
|---|---|
| Culoare | ROSU |
| Gust | SEC |
| Soi | CUPAJ |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | ROMANIA |
| Volum alcool | 13.50% |
| Regiune viticola | DEALURILE MOLDOVEI |