Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Un vin roz deschis, cu aroma intensa, florala (petale de trandafir), pusa in evidenta si de continutul de zahar rezidual. Gustul este placut, intens, persistenta - buna.
Asocieri culinare: deserturi pe baza de ciocolata fondanta, trufe, creme de ciocolata, produse de patiserie, foie gras, branzeturi maturate aromate.
Temperatura de servire: 7 – 8 °C.
Un vin roz deschis, cu aroma intensa, florala (petale de trandafir), pusa in evidenta si de continutul de zahar rezidual. Gustul este placut, intens, persistenta - buna.
Asocieri culinare: deserturi pe baza de ciocolata fondanta, trufe, creme de ciocolata, produse de patiserie, foie gras, branzeturi maturate aromate.
Temperatura de servire: 7 – 8 °C.
Producator | HERMEZIU |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | DEMIDULCE |
Soi | BUSUIOACA DE BOHOTIN |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.50% |
Regiune viticola | DEALURILE MOLDOVEI |