Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Un vin rosu rubiniu intens stralucitor. Aroma intensa si eleganta, dominata de fructe de padure si cirese. Gustu este sec, textura consistenta, complex cu tanini tineri si post gust de lunga durata.
Asocieri culinare: carne rosie, fripturi sau gratar in sange (vita, porc vanat), mancaruri grase, gasca, piept de rata, miel, paste cu sos, branzeturi mature, mancaruri cu sos concentrat de tomate si ciocolata
Temperatura de consum: 17 – 18 °C.
Un vin rosu rubiniu intens stralucitor. Aroma intensa si eleganta, dominata de fructe de padure si cirese. Gustu este sec, textura consistenta, complex cu tanini tineri si post gust de lunga durata.
Asocieri culinare: carne rosie, fripturi sau gratar in sange (vita, porc vanat), mancaruri grase, gasca, piept de rata, miel, paste cu sos, branzeturi mature, mancaruri cu sos concentrat de tomate si ciocolata
Temperatura de consum: 17 – 18 °C.
Producator | HERMEZIU |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Soi | CABERNET SAUVIGNON |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.90% |
Regiune viticola | DEALURILE MOLDOVEI |