Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Soi: Feteasca Regala
D.O.C-C.M.D: Iasi- Bucium
Concentratie alcoolica : 12% Vol.Alc.
Zaharuri reducatoare: 3,9 g/L
Aciditate Totala: 5,78 g/L
Tipul Terenului: Preluvosol
Productie Medie Hectar: 5000 kg/ha
Maturitate: Batonnage la temperatura controlata in cisterna
timp de 9-10 saptamani.
Temperatura de Servire: 7-10°C
Culoare: Galben pai, limpede cu luciu.
Note de Degustare: Un vin puternic si vioi, care
raspandeste ispite. Vorba sa e dulce ca un fagure de miere, dar
in acelasi timp acida, corpolenta si racoroasa precum e fanul
proaspat cosit. Implinit.
Asociere Culinara: Recomandam servirea ca aperitiv si
asezonarea cu branzeturi sau salate de cruditati
D.O.C-C.M.D: Iasi- Bucium
Concentratie alcoolica : 12% Vol.Alc.
Zaharuri reducatoare: 3,9 g/L
Aciditate Totala: 5,78 g/L
Tipul Terenului: Preluvosol
Productie Medie Hectar: 5000 kg/ha
Maturitate: Batonnage la temperatura controlata in cisterna
timp de 9-10 saptamani.
Temperatura de Servire: 7-10°C
Culoare: Galben pai, limpede cu luciu.
Note de Degustare: Un vin puternic si vioi, care
raspandeste ispite. Vorba sa e dulce ca un fagure de miere, dar
in acelasi timp acida, corpolenta si racoroasa precum e fanul
proaspat cosit. Implinit.
Asociere Culinara: Recomandam servirea ca aperitiv si
asezonarea cu branzeturi sau salate de cruditati