Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Soi: Merlot, Babeasca Neagra, Feteasca Neagra, Cabernet
Sauvignon
Concentratie alcoolica : 12,8% Vol.Alc.
Zaharuri reducatoare: 4,2 g/L
Aciditate Totala: 5 g/L
Tipul Terenului: Preluvosol
Productie Medie Hectar: 3000 kg/ha
Temperatura de Servire: 12-14°C
Culoare: Rosu visiniu
Note de Degustare: Cuvee Visan Rosu respecta toate calitatile
vinurilor Gramma: sincer, proaspat si usor. Un rosu perfect
pentru o pata de culoare in toate conversatiile.
Asociere Culinara: Recomandat cu preparatele din carne
rosie: vita, porc, miel, vanat, cu sosuri de culoare inchisa, dar si
cu gratar de vita cu un sos de piper verde sau cu sos de rosii cu
busuioc.
Sauvignon
Concentratie alcoolica : 12,8% Vol.Alc.
Zaharuri reducatoare: 4,2 g/L
Aciditate Totala: 5 g/L
Tipul Terenului: Preluvosol
Productie Medie Hectar: 3000 kg/ha
Temperatura de Servire: 12-14°C
Culoare: Rosu visiniu
Note de Degustare: Cuvee Visan Rosu respecta toate calitatile
vinurilor Gramma: sincer, proaspat si usor. Un rosu perfect
pentru o pata de culoare in toate conversatiile.
Asociere Culinara: Recomandat cu preparatele din carne
rosie: vita, porc, miel, vanat, cu sosuri de culoare inchisa, dar si
cu gratar de vita cu un sos de piper verde sau cu sos de rosii cu
busuioc.
Culoare | ROSU |
---|