Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Strugurii sunt culesi manual, odata ajunsi la maturitatea fenolica, fiind apoi selectati cu atentie pe mesele de sortare. Mustul fermenteaza 15-18 zile, la temperatura de 12°C, iar mai apoi, pe o perioada de 25 de zile, sta pe depozit de drojdii fine, timp in care se efectueaza doua batonnage-uri.
Soiuri: Rara Neagra și Saperavi.
Note degustare
Acest Rose complex si mineral, de o culoare vie, dezvaluie arome citrice (grapefruit) urmate de capsune si cirese de mai. Aciditatea vioaie sustine gustul intens obtinut din Rara Neagra si Saperavi. Este bogat si echilibrat in palat, cu o fructozitate foarte buna si final prelungit.
Recomandari culinare: rata in sos de portocale, piept de pui cu visine si piper negru, paste, fructe de mare, peste sau branzeturi.
Temperatura de servire: 10-14° C.
Strugurii sunt culesi manual, odata ajunsi la maturitatea fenolica, fiind apoi selectati cu atentie pe mesele de sortare. Mustul fermenteaza 15-18 zile, la temperatura de 12°C, iar mai apoi, pe o perioada de 25 de zile, sta pe depozit de drojdii fine, timp in care se efectueaza doua batonnage-uri.
Soiuri: Rara Neagra și Saperavi.
Note degustare
Acest Rose complex si mineral, de o culoare vie, dezvaluie arome citrice (grapefruit) urmate de capsune si cirese de mai. Aciditatea vioaie sustine gustul intens obtinut din Rara Neagra si Saperavi. Este bogat si echilibrat in palat, cu o fructozitate foarte buna si final prelungit.
Recomandari culinare: rata in sos de portocale, piept de pui cu visine si piper negru, paste, fructe de mare, peste sau branzeturi.
Temperatura de servire: 10-14° C.
Producator | GITANA |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | REPUBLICA MOLDOVA |
Volum alcool | 13.50% |
Podgorie | FILIPENI, ROMANOVCA |
Regiune viticola | VALUL LUI TRAIAN |