Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Strugurii sunt culesi manual dupa ce au ajuns la maturitatea fenolica, fiind apoi selectati cu atentie pe mesele de sortare. Mustul fermenteaza 12 zile la temperatura de 11°C, cu ajutorul drojdiilor selectionate. Urmeaza o perioada de 25 zile in care acesta sta pe depozit de drojdii fine, timp in care se efectueaza batonnage-uri.
Note de degustare
Acest Rose complex si mineral, de o culoare vie, dezvaluie arome usoare de fructe de padure, urmate de capsune si cirese de mai. Aciditatea vioaie sustine gustul complex ce provine de la soiul Merlot. Este bogat si echilibrat in palat, cu o fructozitate foarte buna si final placut, acid, prelungit.
Soiuri : Merlot
Recomandari culinare: aperitive, preparate usoare din peste si carne alba, branzeturi.
Temperatura de servire: 8-10° C.
Strugurii sunt culesi manual dupa ce au ajuns la maturitatea fenolica, fiind apoi selectati cu atentie pe mesele de sortare. Mustul fermenteaza 12 zile la temperatura de 11°C, cu ajutorul drojdiilor selectionate. Urmeaza o perioada de 25 zile in care acesta sta pe depozit de drojdii fine, timp in care se efectueaza batonnage-uri.
Note de degustare
Acest Rose complex si mineral, de o culoare vie, dezvaluie arome usoare de fructe de padure, urmate de capsune si cirese de mai. Aciditatea vioaie sustine gustul complex ce provine de la soiul Merlot. Este bogat si echilibrat in palat, cu o fructozitate foarte buna si final placut, acid, prelungit.
Soiuri : Merlot
Recomandari culinare: aperitive, preparate usoare din peste si carne alba, branzeturi.
Temperatura de servire: 8-10° C.
Producator | GITANA |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | REPUBLICA MOLDOVA |
Volum alcool | 14.00% |
Podgorie | FILIPENI, ROMANOVCA |
Regiune viticola | VALUL LUI TRAIAN |