Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Macerarea pe bostina si fermentarea au loc in cuve de lemn de stejar, pentru o perioada de 15 de zile, cu scopul de a extrage taninuri moi si pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structura complexa. Maturarea se realizeaza in cuve de inox si batonage pe drojdii fine. Fermentarea se desfasoara doar cu ajutorul drojdiilor selectionate.
Note degustare
Un cupaj limpede, rosu-rubiniu intens. Olfactiv, se prezinta bogat in arome, predominante fiind cele de mure si marochin. Gustativ este un vin intens, structurat, cu taninuri moi.
Soiuri: Rara Neagra si Cabernet Sauvignon
Recomandari culinare: aperitive, cu preparate usoare din peste si carne alba, branzeturi.
Temperatura de servire: 18° C.
Macerarea pe bostina si fermentarea au loc in cuve de lemn de stejar, pentru o perioada de 15 de zile, cu scopul de a extrage taninuri moi si pentru a produce vinuri echilibrate, cu o structura complexa. Maturarea se realizeaza in cuve de inox si batonage pe drojdii fine. Fermentarea se desfasoara doar cu ajutorul drojdiilor selectionate.
Note degustare
Un cupaj limpede, rosu-rubiniu intens. Olfactiv, se prezinta bogat in arome, predominante fiind cele de mure si marochin. Gustativ este un vin intens, structurat, cu taninuri moi.
Soiuri: Rara Neagra si Cabernet Sauvignon
Recomandari culinare: aperitive, cu preparate usoare din peste si carne alba, branzeturi.
Temperatura de servire: 18° C.
| Producator | GITANA |
|---|---|
| Culoare | ROSU |
| Gust | SEC |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | REPUBLICA MOLDOVA |
| Volum alcool | 13.00% |
| Podgorie | FILIPENI, ROMANOVCA |
| Regiune viticola | VALUL LUI TRAIAN |