Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Strugurii sint recoltati manual, iar macerarea are loc in vase de lemn deschise, cu ajutorul drojdiile indigene, fara a controla temperatura. Dupa macerare, vinul se pastreaza in butoaie mari de stejar pentru desfasurarea fermentatiei malolactice si pentru maturare, timp de 2 ani.
Note de degustare
Un rosu-rubiniu intens cu nuante purpurii. Olfactiv, dominat de arome cu note de fructe rosii de padure, capsuni si ceva arome citrice. Gustativ este intens si complex, cu note lactice, in urma fermentatiei malolactice in lemn, dar si de fructe uscate bine evidentiate.
Recomandari culinare: carne precum biftecul de porc, snitelul suculent sau carnea de vitel la cuptor, dar si bucatele preparate la gratar.
Temperatura de servire: 18-20° C.
Strugurii sint recoltati manual, iar macerarea are loc in vase de lemn deschise, cu ajutorul drojdiile indigene, fara a controla temperatura. Dupa macerare, vinul se pastreaza in butoaie mari de stejar pentru desfasurarea fermentatiei malolactice si pentru maturare, timp de 2 ani.
Note de degustare
Un rosu-rubiniu intens cu nuante purpurii. Olfactiv, dominat de arome cu note de fructe rosii de padure, capsuni si ceva arome citrice. Gustativ este intens si complex, cu note lactice, in urma fermentatiei malolactice in lemn, dar si de fructe uscate bine evidentiate.
Recomandari culinare: carne precum biftecul de porc, snitelul suculent sau carnea de vitel la cuptor, dar si bucatele preparate la gratar.
Temperatura de servire: 18-20° C.
Producator | GITANA |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | REPUBLICA MOLDOVA |
Volum alcool | 14.00% |
Podgorie | FILIPENI, ROMANOVCA |
Regiune viticola | VALUL LUI TRAIAN |