Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Strugurii colectati sunt separati de ciorchine si trimisi la criomacerare, tehnica prin care mustul se mentine in contact cu lemnul timp de 24 de ore, la o temperatura de 2° C. Dupa curatare, mustul este supus unei fermentatii alcoolice supravegheate la o temperatura controlata de 16-18 ° C. Acest proces permite extragerea substantelor aromatice de pe pielea strugurilor, oferind vinului o aroma tipica. Maturat in navele tehnologice timp de 4 luni.
Note degustare
Un vin clar, cristalin, galben pal. Olfactiv: delicat, cu arome de salcam si flori de camp. Gustativ: viu, proaspat, cu o aciditate placuta, armonios, nobil, cu nuante de fructe si un gust fin de caramel.
Recomandari culinare: fructe de mare, peste si preparate din carne alba.
Temperatura de servire: 14-16° C.
Strugurii colectati sunt separati de ciorchine si trimisi la criomacerare, tehnica prin care mustul se mentine in contact cu lemnul timp de 24 de ore, la o temperatura de 2° C. Dupa curatare, mustul este supus unei fermentatii alcoolice supravegheate la o temperatura controlata de 16-18 ° C. Acest proces permite extragerea substantelor aromatice de pe pielea strugurilor, oferind vinului o aroma tipica. Maturat in navele tehnologice timp de 4 luni.
Note degustare
Un vin clar, cristalin, galben pal. Olfactiv: delicat, cu arome de salcam si flori de camp. Gustativ: viu, proaspat, cu o aciditate placuta, armonios, nobil, cu nuante de fructe si un gust fin de caramel.
Recomandari culinare: fructe de mare, peste si preparate din carne alba.
Temperatura de servire: 14-16° C.
Producator | GITANA |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | REPUBLICA MOLDOVA |
Volum alcool | 13.00% |
Podgorie | FILIPENI, ROMANOVCA |
Regiune viticola | VALUL LUI TRAIAN |