Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Viticultura si vinificatie
Se respecta tehnologia vinificarii vinurilor albe, cu utilizarea unui utilaj performant. Strugurii colectati sunt desciorchinati, dupa care este aplicata tehnica criomacerarii, ce consta in mentinerea mustului in contact cu bostina timp de 6 ore, la o temperatura de 2°C. Dupa limpezire, mustul este supus unei fermentatii alcoolice supravegheate, la o temperatura controlata de 11°C, cu ajutorul drojdiilor selectionate. Maturarea vinului se petrece in vase de inox, cu aplicarea tehnicii de batonage.
Note de degustare
Vinul are o culoare verzuie. Aromele intense de flori de camp si piersic se completeaza spre final cu cele dulci de miere de acacia. Un gust proaspat, elegant, dar structurat si echilibrat, in perfecta armonie cu mirosul.
Recomandari culinare: salate cu peste, carne alba sau pestela gratar.
Temperatura de servire: 8-10° C
Se respecta tehnologia vinificarii vinurilor albe, cu utilizarea unui utilaj performant. Strugurii colectati sunt desciorchinati, dupa care este aplicata tehnica criomacerarii, ce consta in mentinerea mustului in contact cu bostina timp de 6 ore, la o temperatura de 2°C. Dupa limpezire, mustul este supus unei fermentatii alcoolice supravegheate, la o temperatura controlata de 11°C, cu ajutorul drojdiilor selectionate. Maturarea vinului se petrece in vase de inox, cu aplicarea tehnicii de batonage.
Note de degustare
Vinul are o culoare verzuie. Aromele intense de flori de camp si piersic se completeaza spre final cu cele dulci de miere de acacia. Un gust proaspat, elegant, dar structurat si echilibrat, in perfecta armonie cu mirosul.
Recomandari culinare: salate cu peste, carne alba sau pestela gratar.
Temperatura de servire: 8-10° C
Producator | GITANA |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | REPUBLICA MOLDOVA |
Volum alcool | 13.00% |
Podgorie | FILIPENI, ROMANOVCA |
Regiune viticola | VALUL LUI TRAIAN |