Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Un Prosecco cu perlatie densa si fina, cu arome directe si intense de flori albe si fructe citrice. Un spumant cu gust curat, dar destul de dulce, datorat celor 14-15 grame de zahar pe care le contine. Final mediu.
Asocieri culinare: deserturi.
Temperatura de servire: 6-8 grade Celsius.
Metoda de fermentare: Charmat.
Un Prosecco cu perlatie densa si fina, cu arome directe si intense de flori albe si fructe citrice. Un spumant cu gust curat, dar destul de dulce, datorat celor 14-15 grame de zahar pe care le contine. Final mediu.
Asocieri culinare: deserturi.
Temperatura de servire: 6-8 grade Celsius.
Metoda de fermentare: Charmat.
Producator | FOSS MARAI |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | EXTRA DRY |
Litraj | 1.5L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 11% |
Podgorie | VALDOBBIADENE |
Regiune viticola | VENETO |