Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
De culoarea petalelor de trandafir roz si cu reflexii de rodie, acest spumant impresioneaza inca de la prima vedere. Aromele sunt proaspete si complexe, cu tente de fructe de padure si predominanta de afine si cirese. La inceput gustul e rotund, linistit, pentru ca, mai apoi sa devina incantator si revigorant.
Asocieri culinara: poate fi servit separat ca aperitiv, insa merge foarte bine impreuna cu paste fettuccine, fructe de mare, tagliatelle cu somon si crostini, risotto cu hribi si trufe, somon la gratar cu polenta sau, mai simplu, cu branzeturi asortate, peste sau tartar.
Temperatura de servire: 8-10 grade Celsius.
Cupaj rose: Prosecco (Glera), Sangiovese, Montepulciano, Cabernet.
Metoda de fermentare: Charmat.
De culoarea petalelor de trandafir roz si cu reflexii de rodie, acest spumant impresioneaza inca de la prima vedere. Aromele sunt proaspete si complexe, cu tente de fructe de padure si predominanta de afine si cirese. La inceput gustul e rotund, linistit, pentru ca, mai apoi sa devina incantator si revigorant.
Asocieri culinara: poate fi servit separat ca aperitiv, insa merge foarte bine impreuna cu paste fettuccine, fructe de mare, tagliatelle cu somon si crostini, risotto cu hribi si trufe, somon la gratar cu polenta sau, mai simplu, cu branzeturi asortate, peste sau tartar.
Temperatura de servire: 8-10 grade Celsius.
Cupaj rose: Prosecco (Glera), Sangiovese, Montepulciano, Cabernet.
Metoda de fermentare: Charmat.
Producator | FOSS MARAI |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | BRUT |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 11.50% |
Podgorie | VALDOBBIADENE |
Regiune viticola | VENETO |