Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
In cazul acestuli prosecco, intentia celor de la Foss Marai a fost de a imbunatati produsul lor si mai mult, prin maturarea in butoaie mici a unei parti din vinul de baza, pentru nu mai mult de sase luni, printr-o tehnica de micro-oxigenare care sa maturizeze taninurile nobile si sa creasca aromele tipice celebrului vin Cuvee Brut de baza, in timp ce restul de vin este maturat in otel. Foss Marai Cuvee Brut Surfine este cel mai rafinat vin cuvee din istoria producatorului.
Note degustare
Buchet delicat de fructe galbene si flori salbatice, cu o nota de ardei gras (caracteristica de Sauvignon Blanc), care se combina perfect pentru a crea un vin echilibrat, mai ales la gust. Incontestabil corpolent, Cuvee Brut reflecta pe deplin inconfundabila si inimitabila personalitate Foss Marai, cu al sau gust placut persistent.
Temperatura servire: 6-8 grade Celsius.
Asocieri culinare: paste, carne alba, barnzeturi maturate.
Note degustare
Buchet delicat de fructe galbene si flori salbatice, cu o nota de ardei gras (caracteristica de Sauvignon Blanc), care se combina perfect pentru a crea un vin echilibrat, mai ales la gust. Incontestabil corpolent, Cuvee Brut reflecta pe deplin inconfundabila si inimitabila personalitate Foss Marai, cu al sau gust placut persistent.
Temperatura servire: 6-8 grade Celsius.
Asocieri culinare: paste, carne alba, barnzeturi maturate.
Producator | FOSS MARAI |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | BRUT |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ITALIA |
Volum alcool | 11.50% |
Podgorie | VALDOBBIADENE |
Regiune viticola | VENETO |