Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Vinificatie
Strugurii sunt recoltati automat, desciorchinati si supusi procesului de presare, dupa o macerare usoara in presa pentru extragerea pigmentilor din coaja. Mustul este fermentat, sub actiunea drojdiilor selectionate, in cisterne de inox cu temperature controlata. In acest punct, vinul se odihneste pe un depozit fin de drojdii pana in luna ianuarie, pentru a adauga complexitate si structura. Clarificarea se face in mod natural cu clei de peste si imbutelierea intr-un mediu perfect steril.
Note degustare
Savurati ritmul alert al tonurilor proaspete de zmeura si capsuni care definesc acest rose din Cabernet Sauvignon, completate frumos de note citrice inconfundabile. Prin savoarea sa, vinul poate insoti cu lejeritate orice moment.
Asocieri culinare: salate, paste, mancaruri picante, deserturi.
Temperatura de servire: 6-8 grade C.
Strugurii sunt recoltati automat, desciorchinati si supusi procesului de presare, dupa o macerare usoara in presa pentru extragerea pigmentilor din coaja. Mustul este fermentat, sub actiunea drojdiilor selectionate, in cisterne de inox cu temperature controlata. In acest punct, vinul se odihneste pe un depozit fin de drojdii pana in luna ianuarie, pentru a adauga complexitate si structura. Clarificarea se face in mod natural cu clei de peste si imbutelierea intr-un mediu perfect steril.
Note degustare
Savurati ritmul alert al tonurilor proaspete de zmeura si capsuni care definesc acest rose din Cabernet Sauvignon, completate frumos de note citrice inconfundabile. Prin savoarea sa, vinul poate insoti cu lejeritate orice moment.
Asocieri culinare: salate, paste, mancaruri picante, deserturi.
Temperatura de servire: 6-8 grade C.
Producator | GIRBOIU |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 12% |
Podgorie | COTESTI |
Regiune viticola | VRANCEA |