Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Gama Prestige, dezvoltata sub blazonul regal si compusa din cinci vinuri albe si trei rosii, este o declaratie nascuta pentru a purta cat mai departe valorile noastre fondatoare. Destinata restaurantelor de o certa tinuta si magazinelor specializate in vinuri de soi, ea vorbeste raspicat si pe indelete despre pasiunea noastra pentru vita de vie. Fiecare dintre cele opt vinuri Prestige reprezinta ocazia perfecta de a intra in lumea celor pentru care un pahar de vin este intotdeauna si o poveste despre frumusetea vietii.
Note degustare
Calitatea Cabernetului in Oltenia este deja de notorietate, iar cel de la Segarcea nu face exceptie. Daca era nevoie de vreo confirmare, aceasta a fost adusa de medalia de aur obtinuta in 2010 la Selections Mondiales du Vin, din Quebec, Canada. Vinul grupeaza un spectru extrem de larg de arome, datorita macerarii indelungate, de aproape opt saptamani, si a maturarii de 8 pana la 18 luni in butoaie de stejar. Acelasi proces de vinificare contribuie in mod esential la extragerea de taninuri si la obtinerea unei culori profunde. Aromele variaza de la gemuri la fructe proaspete si vanilie, dimensiunea olfactiva fiind confirmata gustativ, unde taninurile bine integrate si corpul atletic sunt completate de un postgust lung si amplu.
Temperatura de servire: 16-18 grade Celsius. Este necesara deschiderea sticlei cu o jumatate de ora inainte de servire si ca vinul sa fie decantat. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului.
Note degustare
Calitatea Cabernetului in Oltenia este deja de notorietate, iar cel de la Segarcea nu face exceptie. Daca era nevoie de vreo confirmare, aceasta a fost adusa de medalia de aur obtinuta in 2010 la Selections Mondiales du Vin, din Quebec, Canada. Vinul grupeaza un spectru extrem de larg de arome, datorita macerarii indelungate, de aproape opt saptamani, si a maturarii de 8 pana la 18 luni in butoaie de stejar. Acelasi proces de vinificare contribuie in mod esential la extragerea de taninuri si la obtinerea unei culori profunde. Aromele variaza de la gemuri la fructe proaspete si vanilie, dimensiunea olfactiva fiind confirmata gustativ, unde taninurile bine integrate si corpul atletic sunt completate de un postgust lung si amplu.
Temperatura de servire: 16-18 grade Celsius. Este necesara deschiderea sticlei cu o jumatate de ora inainte de servire si ca vinul sa fie decantat. Eventualele depuneri certifica numarul minim de interventii care se fac asupra vinului.
Producator | DOMENIUL COROANEI SEGARCEA |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.50% |
Podgorie | DOMENIUL COROANEI |
Regiune viticola | DEALURILE OLTENIEI SI MUNTENIEI |