Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Vizual: limpede, rosu-rubiniu intens, stralucitor, cu reflexii purpurii. Olfactiv: intens, arome de fructe de padure bine coapte, prune uscate, caramel, note de condimente fine. Gustativ: sec, plin, puternic si echilibrat, cu tanini rotunzi si un postgust lung.
Soiuri: Feteasca Neagra si Merlot.
Temperatura de servire: 16-18°C.
Asocieri culinare: preparate din carne rosie, vanat de talie mica, preparate traditionale romanesti pe baza de carne sau branzeturi maturate.
Potential de invechire: vinul poate fi invechit la sticla (3-5 ani), in acest mod el capatand o textura mai catifelata si un buchet mai complex.
Vizual: limpede, rosu-rubiniu intens, stralucitor, cu reflexii purpurii. Olfactiv: intens, arome de fructe de padure bine coapte, prune uscate, caramel, note de condimente fine. Gustativ: sec, plin, puternic si echilibrat, cu tanini rotunzi si un postgust lung.
Soiuri: Feteasca Neagra si Merlot.
Temperatura de servire: 16-18°C.
Asocieri culinare: preparate din carne rosie, vanat de talie mica, preparate traditionale romanesti pe baza de carne sau branzeturi maturate.
Potential de invechire: vinul poate fi invechit la sticla (3-5 ani), in acest mod el capatand o textura mai catifelata si un buchet mai complex.
Producator | VINARTE |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Soi | CUPAJ |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13,0% |
Podgorie | STARMINA |
Regiune viticola | MEHEDINTI |