Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Soiurile roșii sunt recoltate foarte devreme pentru a crea o un vin de bază de culoare deschisă, proaspăt și acid și cu o concentrațiescăzută de alcool. Prima fermentare se efectuează la 11 °C și are loc rapid, deoarece vinul de bază are numai aproximativ 10% alcool. Vinul este uşor limpezit de drojdie şi se păstrează la rece până la a doua fermentare. Operațiunile se realizează în rezervoare speciale sub presiune pentru a păstra gazele generate de la a doua fermentare. Vinul este apoi ținut sub presiune până la îmbuteliere, astfel încât să fie păstrate bulele.
Culoare roz pal, limpiditate foarte bună. Perlare fină, de persistență medie, cu bule mici și cu un mousse (spumă) lejer la suprafață. Arome de fructe roșii ( fragi, zmeură, coacăze roșii),
petale, cu ușoare aspecte vegetale. Un vin reconfortant, cu o aciditate foarte bună, ușor acrișor, cu un final ce reamintește de coacăze roșii.
ASOCIERE CULINARA: Brânzeturi; Aperitive pe bază de peșțe; Paste cu sosuri albe; Salate cu pește; Deserturi cu mango, piersici, caise;
TEMPERATURA de SERVIRE: bine racit, la 8-10 grade Celsius.
Culoare roz pal, limpiditate foarte bună. Perlare fină, de persistență medie, cu bule mici și cu un mousse (spumă) lejer la suprafață. Arome de fructe roșii ( fragi, zmeură, coacăze roșii),
petale, cu ușoare aspecte vegetale. Un vin reconfortant, cu o aciditate foarte bună, ușor acrișor, cu un final ce reamintește de coacăze roșii.
ASOCIERE CULINARA: Brânzeturi; Aperitive pe bază de peșțe; Paste cu sosuri albe; Salate cu pește; Deserturi cu mango, piersici, caise;
TEMPERATURA de SERVIRE: bine racit, la 8-10 grade Celsius.
Producator | CRAMELE RECAS |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | BRUT |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 12% |
Podgorie | RECAS |
Regiune viticola | DEALURILE BANATULUI |