Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Un spumant produs prin metoda de fermentare secundara, similară cu cea folosită la producerea vestitului Prosecco în Italia. Are o culoare galben-pai, perlaj fin şi persistent cu o paletă olfactivă complexă: arome de citrice, flori albe, mere verzi şi note delicate de patiserie fină. Gust plin, proaspăt şi echilibrat.
Soi de struguri: PINOT NOIR 75%, FETEASCĂ REGALĂ 25%
RECOMANDĂRI GASTRONOMICE:
Icre de crap, batog, şalău la grătar, paste cu fructe de mare şi sos alb.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 5-7 0C
Soi de struguri: PINOT NOIR 75%, FETEASCĂ REGALĂ 25%
RECOMANDĂRI GASTRONOMICE:
Icre de crap, batog, şalău la grătar, paste cu fructe de mare şi sos alb.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 5-7 0C
| Producator | DOMENIILE PANCIU |
|---|---|
| Culoare | ALB |
| Gust | BRUT |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | ROMANIA |
| Volum alcool | 12.50% |
| Podgorie | DOMENIILE PANCIU |
| Regiune viticola | PANCIU |