Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Strugurii au fost recoltați dimineața până la ora 10, manual cu multă grijă, la un conținut de zahar de 195g/l., apoi desciorchinați fără zdrobire. Boabele de struguri au fost răcite la o temperatură de 10° C și apoi introduse la macerat în presă timp de 6 ore.
După decantarea gravitațională timp de 24 ore, mustul a fost fermentat în vase de 2000L la 12° C timp de 18 zile.
Arome intense de busuioc completate de note florale. Gust dominat de fructe albe- într-un strat delicat de petale de trandafir. Final elegant, cu note ușor condimentate.
Foarte bine răcit (8° C) însoțit de muzică, dans și mulți prieteni.
După decantarea gravitațională timp de 24 ore, mustul a fost fermentat în vase de 2000L la 12° C timp de 18 zile.
Arome intense de busuioc completate de note florale. Gust dominat de fructe albe- într-un strat delicat de petale de trandafir. Final elegant, cu note ușor condimentate.
Foarte bine răcit (8° C) însoțit de muzică, dans și mulți prieteni.
Producator | AVERESTI |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | SEC |
Soi | BUSUIOACA DE BOHOTIN |
Litraj | 1.5L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.00% |
Podgorie | DOMENIILE AVERESTI |
Regiune viticola | HUSI |