Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Strugurii au fost recoltați dimineața până la ora 10, manual cu multă grijă, la un conținut de zahar de 195g/l., apoi desciorchinați fără zdrobire. Boabele de struguri au fost răcite la o temperatură de 10° C și apoi introduse la macerat în presă timp de 6 ore.
După decantarea gravitațională timp de 24 ore, mustul a fost fermentat în vase de 2000L la 12° C timp de 18 zile.
Arome intense de busuioc completate de note florale. Gust dominat de fructe albe- într-un strat delicat de petale de trandafir. Final elegant, cu note ușor condimentate.
Foarte bine răcit (8° C) însoțit de muzică, dans și mulți prieteni.
După decantarea gravitațională timp de 24 ore, mustul a fost fermentat în vase de 2000L la 12° C timp de 18 zile.
Arome intense de busuioc completate de note florale. Gust dominat de fructe albe- într-un strat delicat de petale de trandafir. Final elegant, cu note ușor condimentate.
Foarte bine răcit (8° C) însoțit de muzică, dans și mulți prieteni.
| Producator | AVERESTI |
|---|---|
| Culoare | ROSE |
| Gust | SEC |
| Soi | BUSUIOACA DE BOHOTIN |
| Litraj | 1.5L |
| Tara Origine | ROMANIA |
| Volum alcool | 14.00% |
| Podgorie | DOMENIILE AVERESTI |
| Regiune viticola | HUSI |