Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Strugurii au fost recoltați dimineața până la ora 10, manual cu multă grijă, la un conținut de zahar de 195g/l., apoi desciorchinați fără zdrobire. Boabele de struguri au fost răcite la o temperatură de 10° C și apoi introduse la macerat în presă timp de 6 ore.
După decantarea gravitațională timp de 24 ore, mustul a fost fermentat în vase de 2000L la 12° C timp de 18 zile.
Aromă predominantă de busuioc, învăluită discret în note florale. Gust de fructe albe coapte și petale de trandafiri. Final elegant, cu note discrete de ierburi aromate
Foarte bine răcit (8° C) însoțit de muzică, dans și mulți prieteni.
După decantarea gravitațională timp de 24 ore, mustul a fost fermentat în vase de 2000L la 12° C timp de 18 zile.
Aromă predominantă de busuioc, învăluită discret în note florale. Gust de fructe albe coapte și petale de trandafiri. Final elegant, cu note discrete de ierburi aromate
Foarte bine răcit (8° C) însoțit de muzică, dans și mulți prieteni.
Producator | AVERESTI |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | DEMISEC |
Soi | BUSUIOACA DE BOHOTIN |
Litraj | 1.5L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13.50% |
Podgorie | DOMENIILE AVERESTI |
Regiune viticola | HUSI |