Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
DAVINO PURPURA VALAHICA
Culoare: rosu
Gust: sec
Soi Romanesc: Feteasca Neagra
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Dealu Mare
Brand: DAVINO
Regiune viticola: Dealurile Munteniei si Olteniei (RO)
Anul de recolta: 2010
Treapta de calitate: Dealu Mare DOC
Tarie alcoolica (% vol.): 13,7
Volum nominal: 75 cl
LIMPIDITATE: Limpede cristalin
CULOARE: Rosu rubiniu intens cu reflexe purpurii
MIROS: Prune uscate caracteristic soiului, intens si persistent, condimentat, completat cu nuante de lemn de stejar
GUST: Expresiv, suplu, echilibrat, bine structurat, amplu, puternic dar rotund. Taninozitate moderata.
ASOCIERE CULINARA: Carne de rata, cotlete de porc, paste pe baza de sos de tomate, carne de vitel fara sosuri, branzeturi mediu maturate;
TEMPERATURA de SERVIRE: 18 grade Celsius.
Culoare: rosu
Gust: sec
Soi Romanesc: Feteasca Neagra
Tara de provenienta: Romania
Podgorie: Dealu Mare
Brand: DAVINO
Regiune viticola: Dealurile Munteniei si Olteniei (RO)
Anul de recolta: 2010
Treapta de calitate: Dealu Mare DOC
Tarie alcoolica (% vol.): 13,7
Volum nominal: 75 cl
LIMPIDITATE: Limpede cristalin
CULOARE: Rosu rubiniu intens cu reflexe purpurii
MIROS: Prune uscate caracteristic soiului, intens si persistent, condimentat, completat cu nuante de lemn de stejar
GUST: Expresiv, suplu, echilibrat, bine structurat, amplu, puternic dar rotund. Taninozitate moderata.
ASOCIERE CULINARA: Carne de rata, cotlete de porc, paste pe baza de sos de tomate, carne de vitel fara sosuri, branzeturi mediu maturate;
TEMPERATURA de SERVIRE: 18 grade Celsius.
Producator | DAVINO |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |