Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
SOI : Cabernet Sauvignon & Merlot
Este obținut prin vinificarea în alb a strugurilor roșii din soiurile Cabernet Sauvignon și Merlot recoltați la maturitate deplină. Macerația peliculară este facută la 12-15˚C, timp de 1-3 ore. La vinificație a fost folosită metoda saignée de separație gravitațională a mustului rosé, urmată de decantare statică la 5˚C timp de 24 ore. Fermentare în vase de inox de 100 Hl, la temperatura controlată 13˚C timp de 14 până la 16 zile. Maturare 3 luni în vase de inox.
CARACTERIZARE
Limpede-cristalin ,culoare rosé miros fructuos, cu nuanțe de fructe de pădure bine coapte, predominant fragi, persistent. gust proaspăt, echilibrat, rotund, persistent.
Asociere culinară: Aperitiv, pește, fructe de mare.
TEMPERATURA de SERVIRE 10-12˚C
Este obținut prin vinificarea în alb a strugurilor roșii din soiurile Cabernet Sauvignon și Merlot recoltați la maturitate deplină. Macerația peliculară este facută la 12-15˚C, timp de 1-3 ore. La vinificație a fost folosită metoda saignée de separație gravitațională a mustului rosé, urmată de decantare statică la 5˚C timp de 24 ore. Fermentare în vase de inox de 100 Hl, la temperatura controlată 13˚C timp de 14 până la 16 zile. Maturare 3 luni în vase de inox.
CARACTERIZARE
Limpede-cristalin ,culoare rosé miros fructuos, cu nuanțe de fructe de pădure bine coapte, predominant fragi, persistent. gust proaspăt, echilibrat, rotund, persistent.
Asociere culinară: Aperitiv, pește, fructe de mare.
TEMPERATURA de SERVIRE 10-12˚C
Producator | DAVINO |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.00% |
Podgorie | CEPTURA |
Regiune viticola | DEALUL MARE |