Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
SOI : Sauvignon Blanc & Feteasca Alba & Riesling Italico
Soiurile sunt vinificate separat printr-o tehnologie menajata de prelucrare plecand de la strugure și pana la vinul imbuteliat. Presarea lejera, cu tehnologie pneumatica la max. 1 bar urmata de deburbare-stabulație la frig de 24 ore. Fermentația alcoolica in vase de inox de 100 hl termostatate la 10-12 °C, cu drojdii selecționate pentru fiecare soi in parte. Maturat pe drojdii fine 12 saptamani in vase de inox.
CARACTERIZARE
Limpede-cristalin culoare galben-verzui miros caracteristic soiurilor, intens si persistent, floral cu note ușor minerale, persistent gust proaspat, fructuos, expresiv, echilibrat, fin, amplu si persistent.
Asociere culinara :Aperitiv, pește, fructe de mare, carne de pui .
TEMPERATURA de SERVIRE 12-13˚C
Soiurile sunt vinificate separat printr-o tehnologie menajata de prelucrare plecand de la strugure și pana la vinul imbuteliat. Presarea lejera, cu tehnologie pneumatica la max. 1 bar urmata de deburbare-stabulație la frig de 24 ore. Fermentația alcoolica in vase de inox de 100 hl termostatate la 10-12 °C, cu drojdii selecționate pentru fiecare soi in parte. Maturat pe drojdii fine 12 saptamani in vase de inox.
CARACTERIZARE
Limpede-cristalin culoare galben-verzui miros caracteristic soiurilor, intens si persistent, floral cu note ușor minerale, persistent gust proaspat, fructuos, expresiv, echilibrat, fin, amplu si persistent.
Asociere culinara :Aperitiv, pește, fructe de mare, carne de pui .
TEMPERATURA de SERVIRE 12-13˚C
Producator | DAVINO |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13% |
Podgorie | CEPTURA |
Regiune viticola | DEALUL MARE |