Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Un Chardonnay tipic dobrogean intr-o simfonie de arome
Tip:SEC
An de productie:2014
Regiune:Colinele Dobrogei
Soi:Chardonnay
Alcool:13.5%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul luniiSeptembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:8-10°C.
Culoare:aurie
Note de degustare:Arome miere, vanilie si gutuie cu gust persistent
Recomandari culinare:Preparate din peste si fructe de mare.
Tip:SEC
An de productie:2014
Regiune:Colinele Dobrogei
Soi:Chardonnay
Alcool:13.5%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul luniiSeptembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:8-10°C.
Culoare:aurie
Note de degustare:Arome miere, vanilie si gutuie cu gust persistent
Recomandari culinare:Preparate din peste si fructe de mare.
Producator | CRAMA DARIE |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |