Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Tip:sec
An de productie:2013
Regiune:Colinele Dobrogei
Soi:50% Merlot, 50% Cabernet Sauvignon
Alcool:15,5%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul luniiSeptembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:16 -18°C.
Culoare:Rosu burgund.
Note de degustare:Olfactiv, aromele de fructe de padure,mure, coacazesi cirese negre. Gustativ Vinul are arome de visine sicirese, capsune supramaturate, fructe de padure, struguri foarte copti. Peplan secundar se disting nuantele de smochine, curmale, tabac, ierburiuscate si ciocolata amara.
Recomandari culinare:Preparate din carne rosie, mancaruritraditionale romanesti.
An de productie:2013
Regiune:Colinele Dobrogei
Soi:50% Merlot, 50% Cabernet Sauvignon
Alcool:15,5%
Origine:Ferma Horia, comuna Horia, Jud.Constanta.
Tipul terenului:Kastanoziom tipic, proxicalcaric cutextura lutonisipoasa.
Recoltarea:Manual, in ladite, sfarsitul luniiSeptembrie, sfarsitul lunii Octombrie.
Temperatura de servire:16 -18°C.
Culoare:Rosu burgund.
Note de degustare:Olfactiv, aromele de fructe de padure,mure, coacazesi cirese negre. Gustativ Vinul are arome de visine sicirese, capsune supramaturate, fructe de padure, struguri foarte copti. Peplan secundar se disting nuantele de smochine, curmale, tabac, ierburiuscate si ciocolata amara.
Recomandari culinare:Preparate din carne rosie, mancaruritraditionale romanesti.
Producator | CRAMA DARIE |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |