Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Un vin rafinat,diafan,cu arome"dulci" de trandafir,fructuos,de neconfundat. Mineralitatea specifica podgoriei ii confera echilibru,facandu-l sprintar si rotund totodata.Se asociaza bine cu peste de mare,mancaruri picante,branzeturi aromate si salate de fructe.
Strugurii au fost recoltaţi manual, în lădiţe şi apoi sortaţi fiind îndepărtaţi strugurii nesănătoşi, necopţi şi impurităţile vegetale înainte de desciorchinare şi presare.
Presarea este precedată de o macerare scurtă în scopul obţinerii de arome fine.
Mustul obţinut se fermentează în bazine de inox, la temperatură controlată.
Asocieri culinare: salate usoare, aperitive cu fructe de mare, branzeturi proaspete
Strugurii au fost recoltaţi manual, în lădiţe şi apoi sortaţi fiind îndepărtaţi strugurii nesănătoşi, necopţi şi impurităţile vegetale înainte de desciorchinare şi presare.
Presarea este precedată de o macerare scurtă în scopul obţinerii de arome fine.
Mustul obţinut se fermentează în bazine de inox, la temperatură controlată.
Asocieri culinare: salate usoare, aperitive cu fructe de mare, branzeturi proaspete
Producator | CRAMA TRANTU |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Soi | GEWURZTRAMINER |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13% |
Podgorie | MURFATLAR |
Regiune viticola | DOBROGEA |