Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
“Motorul” vinurilor româneşti, Fetească Neagră este un vin cu corpolenţă medie, fină, catifelată, cu note specifice de prune uscate, tente de ciocolată neagră, fructe roşii bine coapte.
Strugurii au fost recoltaţi manual, în lădiţe, şi sortaţi fiind îndepărtaţi strugurii nesănătoşi, necopţi şi impurităţile vegetale înainte de desciorchinare şi presare.
Mustuiala obţinută a fost fermentată la inox, la temperatură controlată, maturarea făcându-se atât la baric, cât şi la inox. Vinul este un cupaj de Feteasca Neagră maturat la inox cu Fetească Neagră maturat la baric (65-70% din cupaj).
Asocieri culinare: brânzeturi mature, paste cu sosuri roşii, preparate pe bază de carne de porc, vită, sărmăluţe, tochitură
Strugurii au fost recoltaţi manual, în lădiţe, şi sortaţi fiind îndepărtaţi strugurii nesănătoşi, necopţi şi impurităţile vegetale înainte de desciorchinare şi presare.
Mustuiala obţinută a fost fermentată la inox, la temperatură controlată, maturarea făcându-se atât la baric, cât şi la inox. Vinul este un cupaj de Feteasca Neagră maturat la inox cu Fetească Neagră maturat la baric (65-70% din cupaj).
Asocieri culinare: brânzeturi mature, paste cu sosuri roşii, preparate pe bază de carne de porc, vită, sărmăluţe, tochitură
Producator | CRAMA TRANTU |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Soi | FETEASCA NEAGRA |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14% |
Podgorie | MURFATLAR |
Regiune viticola | DOBROGEA |