Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Un vin cu o culoare intensă, violacee, cu arome de fructe roşii bine coapte, corpolent, cu note vegetal- ierboase. Se pretează atât consumului imediat, cât şi învechirii. Uşor baricat, păstrează un echilibru între specificul soiului şi notele date de lemnul de stejar.
Strugurii au fost recoltaţi manual, în lădiţe, şi sortaţi fiind îndepărtaţi strugurii nesănătoşi, necopţi şi impurităţile vegetale înainte de desciorchinare şi presare.
Mustuiala obţinută a fost fermentată la inox, la temperatură controlată, iar maturararea s+a facut atât la baric, cât şi la inox. Vinul este un cupaj de Cabernet Sauvignon maturat la inox cu un Cabernet Sauvignon maturat la baric timp de 12 luni (65-70% din cupaj).
Asocieri culinare: brânzeturi tip cheddar, gorgonzola, gouda, bulz, preparate pe bază de carne de vită, miel, vânat
Strugurii au fost recoltaţi manual, în lădiţe, şi sortaţi fiind îndepărtaţi strugurii nesănătoşi, necopţi şi impurităţile vegetale înainte de desciorchinare şi presare.
Mustuiala obţinută a fost fermentată la inox, la temperatură controlată, iar maturararea s+a facut atât la baric, cât şi la inox. Vinul este un cupaj de Cabernet Sauvignon maturat la inox cu un Cabernet Sauvignon maturat la baric timp de 12 luni (65-70% din cupaj).
Asocieri culinare: brânzeturi tip cheddar, gorgonzola, gouda, bulz, preparate pe bază de carne de vită, miel, vânat
Producator | CRAMA TRANTU |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Soi | CABERNET SAUVIGNON |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14% |
Podgorie | MURFATLAR |
Regiune viticola | DOBROGEA |