Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Cricova Roze Brut este un spumant fin, elegant si racoritor, potrivit<br style=font-size: 13px; line-height: 20.8px; />
pentru toti iubitorii de spumant, oferind atat complexitatea unui vin rosu aflat la inceput de<br style=font-size: 13px; line-height: 20.8px; />
afirmare, cat si usurinta unui vioi vin alb. Se distinge prin aromele proaspete de cirese de mai si
capsuni, nuantate de note citricvegetale. Este un spumat bine proportionat, produs dupa tehnologia<br style=font-size: 13px; line-height: 20.8px; />
clasica Traditionelle.
Varietate: 100 % CabernetSauvignon.
Organizarea plantatiei: Cricova dispunde de aproximativ 105 ha de plantatii de Cabernet
Sauvignon, majoritatea in zona de sud a Republicii Moldova (zona Valul lui Traian).
Metoda de vinificatie: Vinul spumant este produs din struguri atent selectionati din soiul
CabernetSauvignon, vinificati in alb. Vinul materie prima este folosit la prepararea
amestecului de tiraj, impreuna cu maiaua de levuri selectionate si licoarea de tiraj. Buteliile cu
amestec de tiraj se dirijeaza la fermentarea secundara, care are loc la temperatura de
maximum 1214 °C si se matureaza o perioada de minim 9 luni de la data tirajului. Procesul de
maturare, la fel ca si procesele de remuaj si degorjare au loc sub supravegherea minutioasa a
oenologilor companiei, in faimoasele beciuri Cricova.
Alcool: 12,5 %
Zahar: max. 15,0
Aciditate: min. 5,0
Temperatura recomandata de servire: 4 6 °C Gastronomie: Somon tras la tigaie, piept de pui
cu trufe negre, deserturi cu sos de fructe.
pentru toti iubitorii de spumant, oferind atat complexitatea unui vin rosu aflat la inceput de<br style=font-size: 13px; line-height: 20.8px; />
afirmare, cat si usurinta unui vioi vin alb. Se distinge prin aromele proaspete de cirese de mai si
capsuni, nuantate de note citricvegetale. Este un spumat bine proportionat, produs dupa tehnologia<br style=font-size: 13px; line-height: 20.8px; />
clasica Traditionelle.
Varietate: 100 % CabernetSauvignon.
Organizarea plantatiei: Cricova dispunde de aproximativ 105 ha de plantatii de Cabernet
Sauvignon, majoritatea in zona de sud a Republicii Moldova (zona Valul lui Traian).
Metoda de vinificatie: Vinul spumant este produs din struguri atent selectionati din soiul
CabernetSauvignon, vinificati in alb. Vinul materie prima este folosit la prepararea
amestecului de tiraj, impreuna cu maiaua de levuri selectionate si licoarea de tiraj. Buteliile cu
amestec de tiraj se dirijeaza la fermentarea secundara, care are loc la temperatura de
maximum 1214 °C si se matureaza o perioada de minim 9 luni de la data tirajului. Procesul de
maturare, la fel ca si procesele de remuaj si degorjare au loc sub supravegherea minutioasa a
oenologilor companiei, in faimoasele beciuri Cricova.
Alcool: 12,5 %
Zahar: max. 15,0
Aciditate: min. 5,0
Temperatura recomandata de servire: 4 6 °C Gastronomie: Somon tras la tigaie, piept de pui
cu trufe negre, deserturi cu sos de fructe.
Producator | CRICOVA |
---|---|
Culoare | ROSE |
Gust | BRUT |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | MOLDOVA |