Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
O inovatie in domeniu, este prima Sarba in istorie obtinuta prin metoda fermentarii si maturarii SUR LIE (pe depozit fin de drojdie) in baricuri noi de stejar frantuzesc timp de 6 luni. Un vin elegant, unicat prin aromele specifice de petale trandafir.
Note degustare
Incanta prin arome intense de petale de trandafir, piersica rosie si fructe exotice ca mango si papaya. Datorita fermentarii si maturarii Sur-Lie in baricuri noi de stejar frantuzesc notele fine de condimente dulci, migdale si toast ofera complexitate atat olfactiv cat si gustativ. Corpolent, intens cu o aciditate crocanta si un post gust persistent si onctuos.
Note degustare
Incanta prin arome intense de petale de trandafir, piersica rosie si fructe exotice ca mango si papaya. Datorita fermentarii si maturarii Sur-Lie in baricuri noi de stejar frantuzesc notele fine de condimente dulci, migdale si toast ofera complexitate atat olfactiv cat si gustativ. Corpolent, intens cu o aciditate crocanta si un post gust persistent si onctuos.
Producator | GIRBOIU |
---|---|
Culoare | ALB |
Gust | SEC |
Soi | SARBA |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 12.50% |
Podgorie | COTESTI |
Regiune viticola | VRANCEA |