Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Un vin de un rosu inchis cu reflexii violet. Nas dominat de note condimentate ( piper, cuisoare, rasina de pin) si completat cu o tusa de ciocolata si de fructe alcoolizate. Gustul este amplu, structurat de tanini catifelati, care se asociaza pe final cu arome de piele tabacita si de paine prajita.
Asociere culinara: carne rosie cu sosuri condimentate, vanat.
Temperatura servire: 18 - 20 grade Celsius.
Un vin de un rosu inchis cu reflexii violet. Nas dominat de note condimentate ( piper, cuisoare, rasina de pin) si completat cu o tusa de ciocolata si de fructe alcoolizate. Gustul este amplu, structurat de tanini catifelati, care se asociaza pe final cu arome de piele tabacita si de paine prajita.
Asociere culinara: carne rosie cu sosuri condimentate, vanat.
Temperatura servire: 18 - 20 grade Celsius.
Producator | CORCOVA |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 13% |
Podgorie | CORCOVA |
Regiune viticola | DEALURILE OLTENIEI |