Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Un vin de un rosu inchis cu reflexii violet. Nas dominat de note condimentate ( piper, cuisoare, rasina de pin) si completat cu o tusa de ciocolata si de fructe alcoolizate. Gustul este amplu, structurat de tanini catifelati, care se asociaza pe final cu arome de piele tabacita si de paine prajita.
Asociere culinara: carne rosie cu sosuri condimentate, vanat.
Temperatura servire: 18 - 20 grade Celsius.
Un vin de un rosu inchis cu reflexii violet. Nas dominat de note condimentate ( piper, cuisoare, rasina de pin) si completat cu o tusa de ciocolata si de fructe alcoolizate. Gustul este amplu, structurat de tanini catifelati, care se asociaza pe final cu arome de piele tabacita si de paine prajita.
Asociere culinara: carne rosie cu sosuri condimentate, vanat.
Temperatura servire: 18 - 20 grade Celsius.
| Producator | CORCOVA |
|---|---|
| Culoare | ROSU |
| Gust | SEC |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | ROMANIA |
| Volum alcool | 13% |
| Podgorie | CORCOVA |
| Regiune viticola | DEALURILE OLTENIEI |