Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Personalitatea aparte a acestui vin este produsul unei reusite suprapuneri a calitatilor proprii unui soi autohton de mare valoare peste harta tot mai bine conturata a unui „terroir” ce sustine excelenta vinurilor romanesti. Olfactiv percepem un vin bine conturat, intens aromat, apetisant. Notele specifice de coacaze si mure sunt imbogatite de aromele condimentate tipice soiului, oferindu-ne-ne un vin catifelat, rotund, cu tanini bine integrati si un gust final, lung si savuros.
Recomandari culinare: carne rosie in vin sau la cuptor cu mirodenii si vegetale, drob de miel cu ceapa verde, sarmale, mezeluri fine si branzeturi afumate.
Temperatura de servire: 17-18 grade Celsius.
Personalitatea aparte a acestui vin este produsul unei reusite suprapuneri a calitatilor proprii unui soi autohton de mare valoare peste harta tot mai bine conturata a unui „terroir” ce sustine excelenta vinurilor romanesti. Olfactiv percepem un vin bine conturat, intens aromat, apetisant. Notele specifice de coacaze si mure sunt imbogatite de aromele condimentate tipice soiului, oferindu-ne-ne un vin catifelat, rotund, cu tanini bine integrati si un gust final, lung si savuros.
Recomandari culinare: carne rosie in vin sau la cuptor cu mirodenii si vegetale, drob de miel cu ceapa verde, sarmale, mezeluri fine si branzeturi afumate.
Temperatura de servire: 17-18 grade Celsius.
| Producator | CORCOVA |
|---|---|
| Culoare | ROSU |
| Gust | SEC |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | ROMANIA |
| Volum alcool | 13.80% |
| Podgorie | CORCOVA |
| Regiune viticola | DEALURILE OLTENIEI |