Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Un adevarat „clasic”, inspirat de locul de nastere a acestor soiuri: Bordeaux. La fel ca in regiunea viticola franceza, cupajarea lor este de referinta in oenologie, reusind sa adune in acelasi pahar catifelarea si aromele de fructe ale Merlot-ului, alaturi de structura si aromele condimentate, taninii si culoarea rosu-rubiniu a Cabernet Sauvignon-ului, completate de arome de lemn.
Se recomanda aerarea timp de o jumatate de ora.
Temperatura servire: 16-18 Celsius.
Asociere culinara: carne rosie, branzeturi maturate.
Un adevarat „clasic”, inspirat de locul de nastere a acestor soiuri: Bordeaux. La fel ca in regiunea viticola franceza, cupajarea lor este de referinta in oenologie, reusind sa adune in acelasi pahar catifelarea si aromele de fructe ale Merlot-ului, alaturi de structura si aromele condimentate, taninii si culoarea rosu-rubiniu a Cabernet Sauvignon-ului, completate de arome de lemn.
Se recomanda aerarea timp de o jumatate de ora.
Temperatura servire: 16-18 Celsius.
Asociere culinara: carne rosie, branzeturi maturate.
| Producator | CORCOVA |
|---|---|
| Culoare | ROSU |
| Gust | SEC |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | ROMANIA |
| Volum alcool | 14.3% |
| Podgorie | CORCOVA |
| Regiune viticola | DEALURILE OLTENIEI |