Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
Note degustare
Un adevarat „clasic”, inspirat de locul de nastere a acestor soiuri: Bordeaux. La fel ca in regiunea viticola franceza, cupajarea lor este de referinta in oenologie, reusind sa adune in acelasi pahar catifelarea si aromele de fructe ale Merlot-ului, alaturi de structura si aromele condimentate, taninii si culoarea rosu-rubiniu a Cabernet Sauvignon-ului, completate de arome de lemn.
Se recomanda aerarea timp de o jumatate de ora.
Temperatura servire: 16-18 Celsius.
Asociere culinara: carne rosie, branzeturi maturate.
Un adevarat „clasic”, inspirat de locul de nastere a acestor soiuri: Bordeaux. La fel ca in regiunea viticola franceza, cupajarea lor este de referinta in oenologie, reusind sa adune in acelasi pahar catifelarea si aromele de fructe ale Merlot-ului, alaturi de structura si aromele condimentate, taninii si culoarea rosu-rubiniu a Cabernet Sauvignon-ului, completate de arome de lemn.
Se recomanda aerarea timp de o jumatate de ora.
Temperatura servire: 16-18 Celsius.
Asociere culinara: carne rosie, branzeturi maturate.
Producator | CORCOVA |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | ROMANIA |
Volum alcool | 14.3% |
Podgorie | CORCOVA |
Regiune viticola | DEALURILE OLTENIEI |