Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
CONO SUR RESERVA CARMENERE
Culoare: rosu
Gust: sec
Cupaj: Carmenere: 85 %, Cabernet: 10 %, Sirah: 5 %
Soi International: Carmenere
Tara de provenienta: Chile
Podgorie: Peralollo (Chile)
Brand: Reserva
Regiune viticola: Colchagua Valley (Chile)
Anul de recolta: 2012
Treapta de calitate: nespecificata
Tarie alcoolica (% vol.): 14,0
Volum nominal: 75 cl
Producator: Cono Sur Vineyards and Winery
NOTE DE DEGUSTARE
Culoare rosu visina putreda cu reflexii carmin. Nas bogat in fructe rosii si negre combinate cu indicii de piper negru, cafea si vanilie. Gust cald, corpolent, cu o structura bine definita si tanini nobili, acesta fiind un Carmenere ce se recomanda a fi baut invechit in butelie mai mult de 4 ani.
ASOCIERE CULINARA
Carne rosie sau alba,paste,pizza,mancaruri condimentate si branzeturi.Cu bucate cum ar fi crochete din carne si legume,vitel,carne de porc.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 15-18 grade Celsius
Culoare: rosu
Gust: sec
Cupaj: Carmenere: 85 %, Cabernet: 10 %, Sirah: 5 %
Soi International: Carmenere
Tara de provenienta: Chile
Podgorie: Peralollo (Chile)
Brand: Reserva
Regiune viticola: Colchagua Valley (Chile)
Anul de recolta: 2012
Treapta de calitate: nespecificata
Tarie alcoolica (% vol.): 14,0
Volum nominal: 75 cl
Producator: Cono Sur Vineyards and Winery
NOTE DE DEGUSTARE
Culoare rosu visina putreda cu reflexii carmin. Nas bogat in fructe rosii si negre combinate cu indicii de piper negru, cafea si vanilie. Gust cald, corpolent, cu o structura bine definita si tanini nobili, acesta fiind un Carmenere ce se recomanda a fi baut invechit in butelie mai mult de 4 ani.
ASOCIERE CULINARA
Carne rosie sau alba,paste,pizza,mancaruri condimentate si branzeturi.Cu bucate cum ar fi crochete din carne si legume,vitel,carne de porc.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 15-18 grade Celsius
Producator | CONO SUR |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | CHILE |