Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
NOTE DE DEGUSTARE
Rosu profund de pruna uscata. Nasul are note de zmeura, capsuni, culminand cu note dulci. Gustul aduce a prune coapte, aroma ce integreaza perfect notele de vanilie ale stejarului ars. Structura bine definita, cu final persistent.
ASOCIERE CULINARA: excelent cu carne rosie, paste, mancaruri mediteraneene si chiar chineze; carne porc, coaste de berbec sau supe morcov si ghimbir.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 15-18 grade Celsius.
Rosu profund de pruna uscata. Nasul are note de zmeura, capsuni, culminand cu note dulci. Gustul aduce a prune coapte, aroma ce integreaza perfect notele de vanilie ale stejarului ars. Structura bine definita, cu final persistent.
ASOCIERE CULINARA: excelent cu carne rosie, paste, mancaruri mediteraneene si chiar chineze; carne porc, coaste de berbec sau supe morcov si ghimbir.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 15-18 grade Celsius.
| Producator | CONO SUR |
|---|---|
| Culoare | ROSU |
| Gust | SEC |
| Litraj | 0.75L |
| Tara Origine | CHILE |
| Volum alcool | 13.80% |
| Podgorie | EL RECURSO ESTATE |
| Regiune viticola | MAIPO VALLEY |