Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
NOTE DE DEGUSTARE
Rosu profund de pruna uscata. Nasul are note de zmeura, capsuni, culminand cu note dulci. Gustul aduce a prune coapte, aroma ce integreaza perfect notele de vanilie ale stejarului ars. Structura bine definita, cu final persistent.
ASOCIERE CULINARA: excelent cu carne rosie, paste, mancaruri mediteraneene si chiar chineze; carne porc, coaste de berbec sau supe morcov si ghimbir.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 15-18 grade Celsius.
Rosu profund de pruna uscata. Nasul are note de zmeura, capsuni, culminand cu note dulci. Gustul aduce a prune coapte, aroma ce integreaza perfect notele de vanilie ale stejarului ars. Structura bine definita, cu final persistent.
ASOCIERE CULINARA: excelent cu carne rosie, paste, mancaruri mediteraneene si chiar chineze; carne porc, coaste de berbec sau supe morcov si ghimbir.
TEMPERATURA DE SERVIRE: 15-18 grade Celsius.
Producator | CONO SUR |
---|---|
Culoare | ROSU |
Gust | SEC |
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | CHILE |
Volum alcool | 13.80% |
Podgorie | EL RECURSO ESTATE |
Regiune viticola | MAIPO VALLEY |