Mai Multe Vizualizări
Descriere
Particularități
Informaţii adiţionale
CHOYA SAKE
Distilat din orez, sake -ul este o bautura alcoolica specifica Japoniei.
Istoria sake-ului este foarte veche, datand inca din secolul III I.C., cand culturile de orez au fost introduse in Japonia. Legea japoneza a bauturilor alcoolice defineste sake-ul ca fiind o bautura din orez si apa utilizand tehnici de fermentare si filtrare specifice. Aceasta lege se refera in principal la sake-ul traditional japonez. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial distileriile japoneze de sake au inceput sa adauge alcool in compozitia lui, datorita penuriei de orez. Dupa razboi s-au mentinut ambele retete de sake 100 % din orez si cel cu adaos de alcool, insa cel cu adaos de alcool a fost mult mai apreciat de occidentali, astfel a devenit cel predominant.
Distilat din orez, sake -ul este o bautura alcoolica specifica Japoniei.
Istoria sake-ului este foarte veche, datand inca din secolul III I.C., cand culturile de orez au fost introduse in Japonia. Legea japoneza a bauturilor alcoolice defineste sake-ul ca fiind o bautura din orez si apa utilizand tehnici de fermentare si filtrare specifice. Aceasta lege se refera in principal la sake-ul traditional japonez. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial distileriile japoneze de sake au inceput sa adauge alcool in compozitia lui, datorita penuriei de orez. Dupa razboi s-au mentinut ambele retete de sake 100 % din orez si cel cu adaos de alcool, insa cel cu adaos de alcool a fost mult mai apreciat de occidentali, astfel a devenit cel predominant.
Producator | CHOYA SAKE |
---|---|
Litraj | 0.75L |
Tara Origine | JAPONIA |
Volum alcool | 14.50% |